wedding couple

The Perfect Wedding

Een paar maanden geleden, op zaterdag 29 mei om precies te zijn, nam ik deel aan een styledwed portfolioshoot op Slot Doddendeal te Ewijk in Gelderland. Deze portfolioshoot werd georganiseerd door Annemarie Emod van Annmariage Styling en Nurmya Vaanen-Tuharea van By VT photography.

Annemarie ken ik al een aantal jaar. Ik heb haar ontmoet tijdens een workshop over ondernemerschap. Ja iets heel anders maar wel heel leerzaam. Vanaf die tijd is ze een goede vriendin van me geworden. Annemarie is een weddingstyliste. Dit doet ze met veel creativiteit, plezier en vooral passie. Die passie straalt ze dan ook uit. Dat is heel mooi om te zien. Sinds dit jaar organiseert ze ook portfolio shoot events gericht op bruiloften. Dit doet ze samen met Nurmya van By VT Photography. Nurmya is fotograaf en docent fotografie. Ze fotografeert vooral bruiloften maar ze doet ook newborn shoots, zwangerschaps shoots, familie shoots en zakelijke fotografie.

Styledwed portfolioshoot

The next level experience

Begin mei zag ik een bericht van Annemarie voorbijkomen op instagram over de styledwed portfolioshoot. Dit trok mijn aandacht. Toen heb ik Annemarie om meer info gevraagd. Nadat ze me de info had gemaild, werd ik enthousiast en heb me meteen aangemeld.

Na een paar weken was het zover. De grote dag was aangebroken. Met veel enthousiasme ging ik met mijn fotorugzak naar Slot Doddendael. Het was een mooie zonnige dag. Dus dat was al mooi meegenomen. Ik had er enorm veel zin in.

Aangekomen bij Slot Doddendael werd ik warm ontvangen door Marlou Visser van Mariloueventsupport en naar de ruimte gebracht waar de masterclass bruidsfotografie werd gegeven door Nurmya. Het was een mooie ruime zaal met ronde tafels en er was voldoende ruimte voor iedereen. Want ja er moest natuurlijk rekening worden gehouden met de coronamaatregelen. De masterclass vond ik heel boeiend en vooral ook heel leerzaam. Na het theoretische gedeelte werden we in groepjes van 2-3 personen ingedeeld en mochten we gaan fotograferen. Ik vond dit super spannend maar wel heel leuk om te doen.

marijke wekamp
Hier ben ik in actie! Foto gemaakt door Nurmya van By VT photography

Er waren verschillende fotoshoot rondes en tijdblokken waarin we konden fotograferen. Marlou Visser hield de tijd nauwlettend in de gaten zodat iedereen aan de beurt kwam. Ik fotografeerde alsof het een lieve lust was. Samen met Marieke Hendriksen vormde ik een team. Het was fijn om met haar samen te werken. Als eerste mochten we de bruidegom fotograferen. Dit was super leuk om te doen.

Zie hieronder een aantal van mijn resultaten van die dag.

Model Abhi

Classy white & sand with a peachy touch

Samenvattend kan ik zeggen dat ik de portfolioshootdag een echte aanrader vind! Wat een fantastische ervaring! In een woord geweldig. De organisatoren Annemarie van AnnMarriage en  Nurmya van By VT Photography hebben er samen met alle deelnemende partijen voor zowel de modellen als de fotografen een onvergetelijke dag van gemaakt. 

Het thema Classy white & sand with a peachy touch zag je overal terug.

Natuurlijk had ik me wel een bepaalde voorstelling ervan gemaakt hoe het zou zijn maar deze dag ging al mijn verwachtingen te boven. Aan alles was gedacht. Niets werd aan het toeval overgelaten. Van locatie tot mooi gestylde modellen, dinertafel, de taart en trouwauto. Kosten noch moeite zijn gespaard om van deze portfolioshoot dag een geweldige dag te maken en te laten slagen. 

  • wedding couple

Modellen: Christiana en Abhi

Het was een geslaagde dag voor mij omdat ik met mooie foto´’s naar huis ben gegaan. Daarbij heb ik tijdens de masterclass fotografie van Nurmya veel geleerd over hoe je bepaalde dingen moet aanpakken tijdens een bruiloft en ze gaf nuttige tips. Plus ook nog nieuwe dingen geleerd over hoe je bedrijfsmatig een en ander kan aanpakken tijdens de masterclass ondernemen door Made academy.

Modellen: Bieke en Jim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *